Tarieven

"Wat het bij ons kost..."

 

Algemene voorwaarden

"Hoe het bij ons is geregeld..."


•Een pretecho is geen medische echo, het geeft ouders en andere belangstellenden de mogelijkheid rustig naar hun ongeboren baby te kijken.
Er wordt tijdens deze echo niet gezocht naar afwijkingen! Daarom kun je ons nooit aansprakelijk stellen voor achteraf gebleken afwijkingen van de baby.

• Er wordt niet gezocht naar eventuele afwijkingen, maar mochten we toch iets zien, dan kunnen we dat met je bespreken. We bepalen dan, in overleg met jullie,
wat er verder gaat gebeuren. Bijna altijd wordt er dan zo snel mogelijk een medische echo geregeld, zodat de tijd van onzekerheid zo kort mogelijk is.

• Wanneer je hier niet van op de hoogte gesteld wil worden, moet je dit van tevoren aangeven. Dit geldt ook voor het geslacht.

• Bij het doen van een geslachtsbepaling kunnen wij helaas geen 100% uitspraken doen.
Wij kunnen nooit aansprakelijk gesteld worden voor een eventuele onjuiste beoordeling van het geslacht.

• De resultaten van de beelden van de pretecho hangen af van de zwangerschapsduur, de hoeveelheid vruchtwater, de buikwand van de moeder en de ligging van de baby.
Wij zullen proberen een zo goed mogelijke echo te maken. Mocht je toch niet tevreden zijn dan kan er helaas achteraf geen restitutie plaatsvinden.
Wel mogen jullie dan kosteloos voor een 2e afspraak terug komen.

• Betaling geschiet contant voorafgaande aan de echo, je kunt ook bij ons pinnen!

Contact T. 046 - 4811850